dimecres, 25 de novembre del 2009

25 de Novembre DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GENERE



Avui es 25 Novembre, dia internacional contra la violència de Gènere. Totes les poblacions realitzen
activitats per denunciar la violència vers les dones. Nosaltres serem a Gàva, a la Rambla Vayreda, on es realitzara un acte commemoratiu, amb la lectura del manifest contra la violencia de genere i altres activitats. Desde aqui invito a tothom a participar amb els actes de les seves poblacions. Em de fer pinya contra aquesta lacra social, em de donar a entendre que estem en contra i que no entenem certs comportaments, que avui en dia no tenen cabuda diontre d´una sociatat educada i moderna. Tots junt contra les agresions a les dones...diem prou ja.

dimecres, 18 de novembre del 2009

Inauguració de "Víctimes del Maltractament" a Gàva


Ahir vam inaugurar l´exposició "Víctimes del Maltractament" a Gavà. La Regidora de igualtat de Gàva l´Emma Blanco, el director de l´oficina de la CAM de Gavà i jo vam obrir la mostra. Aquesta es la 50ena vegada que Víctimes viatja a una ciutat. Amb aquest motiu i amb ganes de actualitzar-la em canviat la performance de l´inauguració. L´Olga despres dels parlaments en va sorprendre a tots amb un personatge que incrimina a tota la societat per fer a la dona debil i sutmisa, per com diu ella...crear i educar princeses enlloc de guerreres. La dramatització va ser un exit, desde aquí felicitats a Olga per un text i una interpretació genials. I gracies a la gent de Gàva per l´implicació amb el tema i la bona acollida. El dia 25 de Novembre, dia internacional de la dona maltractada, tornarem a Gàva per defensar els drets d´aquelles dones que viuen a cops l´afecte de la seva parella.

dimarts, 17 de novembre del 2009

A les 6 de tarda inaugració a Gava


Avui, dimarts, 17 de Novembre s´inaugura l´exposició "Víctimes del Maltractament" a les 6 de la tarda, al Casal Sant Jordi de Gavà. El travareu a la Rambla Vayreda, 31. Víctimes del Maltractament es una exposició de denuncia social contra el maltractament de la dona, ara que ens trobem en el mes de Novembre, mes que conte el dia internacional contra la violencia de genere tornem a reivindicar la igualtat i la no violencia. Sembla que defensem vells topics, pero les fites no son asolides en tant que cada setmana mort una dona al nostre pais. Per moltes reformes legals, per molta escolta policial, per molts jutjes especialitzats sino cambiem la mentalitat i eduquem en igualtat i no sota el domini res no cambiara. Ara tot depen de nosaltres, si volem noies valentes o princesetes dependents que necessitigues esser salvades. Si no hi han esclaus, no te sentit l´amo.

Aquesta es la 50ena ciutat que visita "Víctimes del Maltractmanet" i avui estrenem una performance a l´inauguració, una dramatització d´una actriu l´Olga Besolí. Ens donara un misatge molt interessant i culpidor. Vos esperem.

dimecres, 11 de novembre del 2009

56 mortes per violencia de genere al nostre país


Ja estem a Novembre més que inclou el dia internacional contra la violencia de genere. El 25 de novembre ens manifesten, ens queixem contra el maltractea la dona. Sempre hi ha algú que et diu que ja no cal. 56 mortes aquest any al nostre país a mans de la seva parella o ex parella ens demostren que cal. I cal perquè mantenim l´alerta i sostovem les bases. Perque deixem d´educar dominants i sumises. Princeps salvadors i princeses que necesiten ser rescatades. Ens queda molt cami per l´igualtat real, i ens cal reivindacar-ho.